August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele SUA, Joe Biden: Sunt șocat, revoltat și profund întristat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Preşedintele american Joe Biden, a transmis vineri după vestea privind decesul fostului premier al Japoniei, că SUA sunt alături de Japonia în acest moment de doliu, scrie agerpres.ro

 

 

 

“Sunt şocat, revoltat şi profund întristat de vestea că prietenul meu Abe Shinzo, fostul prim-ministru al Japoniei, a fost împuşcat şi ucis în timp ce era în campanie. Aceasta este o tragedie pentru Japonia şi pentru toţi cei care l-au cunoscut”, a precizat Biden într-un comunicat.

“Chiar în momentul în care a fost atacat, el era angajat într-o activitate democratică”, a adăugat liderul de la Casa Albă.

Shinzo Abe a murit vineri la spital în urma atacului armat care l-a vizat în timpul unui miting electoral.

Biden i-a adus un omagiu în comunicatul său unui om care “şi-a dedicat viaţa poporului japonez”. “Violenţa cu arme de foc marchează mereu profund populaţiile care îi sunt victimă”, şi-a exprimat el regretul, în contextul în care SUA sunt frecvent îndoliate de astfel de atacuri.

“SUA sunt alături de Japonia în acest moment de doliu”, a adăugat Biden.

La rândul său, fostul preşedinte democrat Barack Obama s-a declarat “şocat şi întristat” de asasinarea vechiului său “prieten şi partener”. Shinzo Abe “s-a dedicat în acelaşi timp ţării pe care o servea şi extraordinarei alianţe între SUA şi Japonia”, a adăugat Obama, conform AGERPRES

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..