August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lituania a intrat în vizorul Rusiei! Amenințări cu măsuri dure dacă dacă nu se reia tranzitul unor mărfuri spre și dinspre exclava rusă Kaliningrad

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că dacă nu se reia tranzitul unor mărfuri spre şi dinspre exclava rusă Kaliningrad, Rusia va adopta măsuri dure împotriva Lituaniei și Uniunii Europene, scrie agerpres.ro

 

 

 

“Dacă situaţia nu se stabilizează în zilele următoare, atunci Rusia va lua măsuri dure împotriva Lituaniei şi a Uniunii Europene”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, conform unui comunicat.

“Continuăm dialogul cu Lituania şi Comisia Europeană. Ni se dau asigurări că problema ar urma să fie rezolvată în timpul apropiat. Sperăm ca Bruxelles şi Vilnius să ia singure decizie corectă care să asigure un tranzit neîngrădit spre exclava Rusiei”, a afirmat Maria Zaharova într-o conferinţă de presă la Moscova.

Reprezentanta diplomaţiei ruse a mai spus că operatorii economici din Rusia suferă deja pierderi din cauza restricţiilor “ilegale impuse unilateral de lituanieni”, avertizând că Moscova nu va aştepta rezolvarea acestei problemei la infinit.

“Încă o dată avertizăm că dacă situaţia nu se va stabiliza în zilele următoare, atunci Rusia va lua măsuri dure împotriva Lituaniei şi a Uniunii Europene, măsuri a căror pregătire a fost deja finalizată”, a declarat Zaharova, conform comunicatului publicat pe pagina oficială a MAE rus.

“Rezolvarea acestei probleme se prelungeşte de prea mult timp”, a insistat ea.

Lituania a interzis tranzitul unor mărfuri supuse sancţiunilor Uniunii Europene pe teritoriul său spre şi dinspre enclava baltică. Rusia a ameninţat cu represalii, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..