August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pentru prima dată, Rusia nu revendică câștiguri teritoriale în Ucraina

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

În evaluare de miercuri noapte spre joi dimineață, Institutul pentru Studiul războiului din Washington (ISW) transmite că nu au existat câștiguri teritoriale revendicate sau înregistrate ale Rusiei pe frontul din Ucraina în ultimele 24 de ore, pentru prima dată în 133 de zile de război, scrie digi24.ro

Principalele concluzii ale raportului ISW:

Ministerul rus al Apărării nu a revendicat niciun câștig teritorial, ceea ce susține evaluarea conform căreia forțele rusești efectuează o pauză operațională, angajându-se în continuare în atacuri terestre limitate pentru a crea condițiile necesare pentru operațiuni ofensive mai semnificative.
Kremlinul continuă să se pregătească pentru un război prelungit prin stabilirea condițiilor pentru mobilizarea economiei și inițierea în mare măsură a unei pauze operaționale în Ucraina.
Forțele ruse au desfășurat operațiuni ofensive la nord-vest și la est de Sloviansk și au continuat eforturile de a înainta spre vest, spre Siversk, de la granița dintre regiunea Lugansk și Donețk.
Trupele de invazie au continuat încercările de a avansa spre Bahmut dinspre sud.
Forțele ruse au efectuat atacuri terestre limitate la nord de orașul Harkov.
Armata lui Putin a efectuat atacuri terestre fără succes în nord-vestul regiunii Herson.
Este posibil ca forțele ucrainene să creeze condițiile pentru o contraofensivă spre orașul Herson.
Este posibil ca forțele ruse să formeze o nouă unitate militară în Mulino, regiunea Nijni Novgorod.

Experții ISW susțin că starea actuală de pe front întărește evaluările anterioare potrivit cărora forțele rusești au inițiat în mare parte o pauză operațională.

Ministerul rus al Apărării a pretins câștiguri teritoriale în fiecare zi de la începutul războiului, dar nu a revendicat niciun nou teritoriu sau mișcări de forțe terestre de la finalizarea încercuirii orașului Lisiceansk…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..