August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu de amploare la un centru de reciclare din Târgoviște!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:32 Second

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 4:20, pompierii de la Detasamentul Targoviste au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un centru de reciclare din Târgoviște pe strada Laminorului.

La locul incendiului pompierii au constatat că ard deseuri din cauciuc pe o suprafață de cca. 100 mp. Incendiul a fost localizat imediat de pompieri și se acționează în continuare pentru lichidarea acestuia. Mai sunt mici focare care fumega.

Se acționează cu un utilaj din cadrul operatorului pentru degajarea deșeurilor în timp ce pompierii sting focarele ascunse.

Nu sunt posibilități de extindere. Operațiunile de intervenție sunt îngreunate din cauza degajărilor de fum.

 

Revenim cu detalii…

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..