August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cod portocaliu de ploi abundente în județul Dâmbovița

0 0
1 min read
0 0
Read Time:36 Second

Administrația Națională de Meteorologie a transmis un nou avertisment de vreme rea în următoarele ore, ce vizează județul Dâmbovița.

Actualizare avertizare meteo cod portocaliu, astazi 7 iunie, pentru judetul Dâmbovița.

Sunt vizate ploi abundente, iar cantitățile de apă vor depăși prin acumulare 35…50 l/mp.

De asemenea, ANM a emis o atenționare hidrologică COD GALBEN interval 07 iulie, ora 11:00 până pe 08 iulie, ora 09:00, scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile din bazinul Arges – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..