August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS!!! VIDEO GAESTI ! PORCUL ȚEPOS LOVEȘTE DIN NOU!!! BANI EUROPENI FURAȚI LA REABILITAREA PODULUI DE LA GĂEȘTI !?! SUSPICIUNI REZONABILE, PERICOL DE SURPARE !?!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

ATENTIE

SUSPICIUNI/PERICOL DE SURPARE A PODULUI DE LA GĂEȘTI !!!
La nici două luni de la “finalizarea CU MARE FAST a reabilitării podului de peste calea ferată de la Gaesti”, pod ce face legătura orașului cu ieșirea la autostrada A1, gropile au apărut în carosabil .
Un cetățean “european” s-a sesizat, a filmat și a transmis imagini cu privire la “problemele” apărute la doar două luni de la inaugurarea cu fast, a lucrării cu care s-a lăudat primarul Grigore Gheorghe zis GRIGUTA, sau “PORCUL ȚEPOS”!

Podul a fost inaugurat la sfârșitul lunii aprilie în prezenţa autorităţilor, primarul “GRIGUTA” lăudându-se cu această investiție ca fiind o mare realizare a sa personală…PE FONDURI EUROPENE.

Persoana care ne-a trimis imaginile transmite că la doar două luni de la inaugurare a apărut o gaură mare în carosabil, cât și câteva gropi mai mici.
SE ÎNTREABĂ RETORIC DACĂ NU EXISTĂ PERICOLUL SURPĂRII?…
Este incredibil cât de puțin a putut să țină o investiție care a durat ani de zile până a fost finalizată…

Ne întrebăm dacă nu cumva se va întâmpla și cu acest pod ca cel din Neamț, să cadă pur și simplu cu tot cu mașini pe el, punând în pericol viața cetățenilor, mai ales că este tranzitat zilnic de mii de camioane de mare tonaj.
Se pare ca este o loterie a vieții, la cine se va rupe, având în vedere ce materiale de slabă calitate au fost folosite…
Sperăm ca instituțiile abilitate să se sesizeze și să demareze anchete pentru a se stabili vinovații, până când nu a fi prea târziu, și vor fi înregistrate victime omenești…că de suspiciunea de furt a banilor europeni….Dumnezeu cu Mila…
SE PARE CA PORCUL ȚEPOS STIE…DAR TACE…UNDE SE SUNT RESTUL DE BANI EUROPENI…

Aceasta este o parodie și va fi tratată ca atare!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..