August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Val Vâlcu despre candidatura la președinție a Laurei Codruța Kovesi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Într-o emisune transmisă de canalul B1TV, jurnalistul Val Vâlcu s-a exprimat cu privire la potențialii candidați la funcția de președinte al României și asupra șanselor pe care aceștia le-ar avea. Printre cei vizați în discuție s-au numărat cele mai sonore posibile două candidaturi reprezentate de Mircea Geoană și Laura Codruța Kovesi, scrie dcnews.ro

 

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Printre numele vehiculate, cele mai sonore sunt Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană.

Se va arunca Mircea Geoană din fruntea NATO din nou în cursa pentru președinție? Laura Codruța Kovesi va renunța la postul din demnitatea sa europeană și se va alătura luptei electorale pentru funcția supremă în stat?

”Ai mers cu autobuzul toată viața și te duci la maraton”
”La persoanele care sunt numite în funcții cum e Laura Codruța Kovesi, sau printr-un fel de simulacru de concurs, nu au șanse, nu poți să vii fără antrenament. Deci ai mers cu autobuzul toată viața și te duci la maraton. Nu va face față. Sigur, acum dacă e ordin și trebuie și se impune, o să o pună în post de orice pe Laura Codruța Kovesi. Dar dacă e să vină corect prin alegeri, eu nu prea o văd, nu are meciul în picioare. Adică vine direct la masa pusă… citește INTEGRAL aici

 

Sursa foto: dcnews.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..