August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Oligarhul rus Iuri Voronov, care avea legături cu gigantul energetic Gazprom, găsit împuşcat în cap în piscină

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Iuri Voronov, un influent om de afaceri din Rusia, care avea legături puternice cu gigantul Gazprom, a fost găsit împușcat în cap în propria piscină. Cel puţin şase oameni de afaceri ruşi au murit în circumstanţe misterioase de la începutul anului, mulţi dintre ei având legături cu Gazprom, scrie news.ro

 

 

 

Iuri Voronov, în vârstă de 61 de ani, directorul unei companii de logistică care deţinea contracte profitabile cu Gazprom în Arctica, a fost găsit mort în propria casă, într-o suburbie de lux din Sankt Petersburg, luni, în jurul orei locale 14.00.

Voronov a fost găsit plutind în piscină, cu urmele unei răni cauzate de o împuşcătură în cap, un pistol Grand Power în apropiere şi mai multe cutii uzate în fundul piscinei.

Oligarhul este unul dintre cei cel puţin şase oameni de afaceri ruşi care au murit în circumstanţe misterioase de la începutul anului, mulţi dintre ei având legături cu Gazprom, doi dintre aceștia decedând în aceeaşi suburbie din Sankt Petersburg precum Voronov.

 

Comisia de anchetă rusă anchetează moartea lui Voronov, pe care o atribuie în prezent unei ”dispute cu parteneri de afaceri”.

Soţia sa le-a spus anchetatorilor că Voronov credea că a fost victima unei escrocherii a unor contractori şi parteneri ”neonorabili”, în urma căreia a pierdut ”mulţi bani”.

Însă o serie de decese în alte vile din apropiere de Sankt Petersburg au trezit speculaţii că aceste crime ar fi organizate pentru a arăta ca sinucideri.

Alexander Tiulakov, în vârstă de 61 de ani, un oficial de rang înalt din domeniul financiar şi al securităţii Gazprom, a fost găsit spânzurat în propria casă, în complexul exclusivist Leninsky, de partenerul său, în februarie.

Anchetatorii au spus că s-a sinucis, dar presa locală a precizat că pe corp au fost găsite semne de bătaie – sugerând că spânzurarea a fost înscenată, scrie news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..