August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ionuț Stroe – Mai devreme sau mai târziu, trebuie să eliminăm pensiile speciale

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, deputatul Ionuţ Stroe, a susținut în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că conform angajamentelor luate de executiv prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pensiile speciale vor fi eliminate, scrie news.ro

 

 

 

”În condiţiile PNRR, am angajat un echilibru la nivel de impozitare la toate veniturile. Mai devreme sau mai târziu, trebuie să uniformizăm şi să oferim un echilibru în impozitare peste tot, nu doar zona de IT. Mai devreme sau mai târziu, trebuie să aducem în sistemul de pensii principiul contributivităţii şi să eliminăm pensiile speciale şi multe alte aberaţii pe care le avem în momentul de faţă în vigoare”, a spus Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a continuat: ”Mai devreme sau mai târziu, am asumat în PNRR şi sunt 40 de miliarde, cea mai mare oportunitate bugetară pentru această ţară, că vom face reforma administrativă, un stat suplu, cu cheltuieli mai puţine. (..) Nu le putem pe toate deodată. (..) Să nu venim pompieristic, acum. Să le implementăm serios, foarte bine, articulat, la momentul respectiv”.

Ionuţ Stroe a precizat că sunt câteva termene pentru adoptarea acestor legi.

”Veţi vedea legile justiţiei corectate în toamnă, veţi vedea până la sfârşitul anului o nouă lege a pensiilor, care va stabili şi va statua aceste principii, foarte probabil şi viitor să avem şi o nouă lege a administraţiei”, a mai afirmat Stroe, arătând că acest lucru se poate face în sesiunea parlamentară care va începe în toamnă, scrie news.ro

 

sursa foto – prosport.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..