August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Deși a primit avertisment pentru fapta comisă în trafic, un șofer a încercat să îl mituiască pe omul legii! Acum s-a ales cu dosar penal

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Ca urmare a activităților procedurale desfășurate de polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Astfel, la sfârșitul lunii iunie a.c., a fost încheiat cu o persoană, fără calitate specială, un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, stabilind o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendarea executării acesteia pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului formulat în luna martie a.c. de către un lucrător de poliţie din cadrul I.P.J. Prahova – Postului de Poliție Blejoi la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova.

În urma administrării probatoriului a rezultat faptul că, în data de 25.02.2022, în jurul orelor 19.50, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu pe raza comunei Blejoi, județul Prahova, un lucrător de poliție a oprit în trafic un autoturism, pe care anterior îl observase că a virat stânga, încălcând marcajul dublu continuu.

În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau trei persoane, printre care și inculpatul în cauză, care, după ce agentul de poliție care a constatat contravenția și a întocmit un proces-verbal prin care a aplicat șoferului sancțiunea avertismentului, a încercat să-i ofere agentului de poliție „drept mulțumire“ o sumă de bani.

După ce polițistul a refuzat primirea sumei de bani, inculpatul i-a promis reparații la service-ul auto pe care îl deține.

Discuțiile cu inculpatul au fost înregistrate prin intermediul dispozitivului body cam din dotarea agentului de poliție, acestea fiind folosite ca mijloace de proba în reținerea situației de fapt.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..