August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernatorul din Odesa le cere rușilor să capituleze. „Făcând acest lucru, nu trădați poporul rus și patria voastră”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Două rachete rusești au lovit săptămâna trecută un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de sănătate în Odesa. Atacul a stârnit temeri la Kiev și în Occident că armata rusă va încerca în perioada următoare să ocupe și orașul-port la Marea Neagră, scrie digi24.ro

Marți dimineață, Maksym Marchenko, guvernatorul regiunii Odesa, a lansat un apel către forțele ruse invadatoare să depună armele și să refuze să lupte.

„Ucrainenii sunt gata să-și apere casele și cei dragi până la ultimul. Gândiți-vă și la familiile voastre. Cei dragi au nevoie de tați, soți și fii sănătoși care trăiesc, au nevoie de ei acasă”, a scris Marchenko pe canalul său de Telegram, conform The Guardian.

„Viața nu vă este dată pentru a îndeplini ordinele criminale ale regimului lui Putin. Salvați-vă viața și viitorul. Refuzați să participi la războiul sângeros al lui Putin”, a mai subliniat guvernatorul regiunii Odesa.

„Puteți goli combustibilul, puteți să dezactivați echipamentele, explicând imposibilitatea participării dumneavoastră la ostilități. Apărătorii internaționali ai drepturilor omului și protecția Națiunilor Unite vor fi asigurate celor care se tem că vor fi persecutați de autoritățile ruse.

Aceasta nu este o capitulare. Aceasta este o demonstrație a refuzului dumneavoastră de a participa la o crimă împotriva umanității. Făcând acest lucru, nu trădați poporul rus și patria voastră. Dimpotrivă, oferiți Rusiei șansa de a-și păstra demnitatea și de a oferi speranță pentru viitor”, se mai arată în mesajul lui Maksym Marchenko, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..