August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ursula von der Leyen anunță decizia zilei: UE va înființa o platformă pentru reconstruirea Ucrainei după război

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Uniunea Europeană va înființa o platformă pentru a coordona reconstruirea Ucrainei după războiul cu Rusia, a anunțat luni șefa UE, Ursula von der Leyen. Platforma va analiza necesitățile de investiții, va canaliza resursele și va coordona acțiunile, a declarat Ursula von der Leyen la conferința privind redresarea Ucrainei, desfășurată în orașul elvețian Lugano.

„De la începutul războiului, Uniunea Europeană a mobilizat un sprijin financiar de aproximativ 6,2 miliarde de euro. Și vor veni și mai multe. Ne vom implica substanțial în reconstrucția pe termen mediu și lung”, a explicat Ursula von der Leyen. Ea a continuat spunând că UE dorește ca Ucraina să devină membră și că Europa are o responsabilitate specială și un interes strategic de a fi alături de „Ucraina la fiecare pas”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..