August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Patru polițiști încătușează un călugăr, chiar în fața Catedralei din Constanța

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Imagini nemaivăzute au fost surprinse lângă Catedrala Arhiepiscopală “Sfinţii Petru şi Pavel” din Constanţa. Un călugăr a cerut ajutorul Poliției, după ce a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Călugărul a relatat, la 112, că a avut conflict cu o altă persoană pe stradă. Mai multe echipaje poliţişti şi jandarmi, dar şi un echipaj al Ambulanţei, s-au deplasat la locul indicat de către călugăr, iar acolo situația a degenerat în așa fel încât slujitorul Domnului a fost încătușat. Asta, după ce 2 polițiști și 2 jandarmi au fugit după el, l-au doborât și l-au imobilizat.

”Nu am lovit pe nimeni! Nu am făcut nimic. Nu merg la doctor pentru că sunt nervos, sunt nebun!”, a spus călugărul, în timp ce era încătușat…Vezi VIDEO aici

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..