August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Johnson spune că trebuie găsite rute alternative, cum ar fi Dunărea, pentru a scoate cerealele blocate în Ucraina

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Premierul britanic Boris Johnson a declarat luni că analizează posibilitatea de a folosi râurile, în special fluviul Dunărea, sau de a folosi căile ferate în încercarea de a scoate cerealele în cantităţi mai mici din Ucraina, scrie agerpres.ro

 

 

 

“Turcii sunt absolut indispensabili pentru a rezolva asta. Fac tot ce pot. Depinde de Rusia să permită ieşirea cerealelor”, a spus Johnson în parlament.

“Trebuie să căutăm tot mai insistent mijloace alternative de a muta cerealele din Ucraina dacă nu putem folosi calea maritimă, dacă nu putem folosi Bosforul”, a adăugat el.

Turcia a anunţat că a oprit o navă de transport marfă sub pavilion rusesc în largul coastei sale în Marea Neagră şi investighează o acuzaţie a Ucrainei conform căreia ambarcaţiunea transporta cereale furate.

Johnson le-a spus parlamentarilor că există soluţii care nu implică prezenţa unor nave de război ale Marii Britanii sau ale altor state în Marea Neagră.

“Analizăm posibilitatea de a folosi râurile, în special fluviul Dunărea, sau de a folosi căile ferate în încercarea de a scoate cerealele în cantităţi mai mici decât am putea să o facem printr-un convoi uriaş prin Marea Neagră”, a mai declarat el.

“Analizăm toate opţiunile posibile”, a spus Johnson, conform agerpres.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..