August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vizitele din Ucraina l-au făcut celebru! Boris Johnson a devenit cetățean de onoare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Premierul britanic Boris Johnson a primit titlul de cetățean de onoare al Odesei și trei distincții onorifice ale primarului Odesei care poartă numele lui Grigori Marazli, a anunțat primarul orașului, Gennady Trukhanov, într-o înregistrare video publicată pe Telegram, scrie stiripesurse.ro

Edilul a spus că a semnat un ordin de acordare a distincțiilor onorifice lui Johnson cu insigne de onoare numite după Grigori Marazli. „Astfel, el devine cetățean de onoare al Odesei”, a declarat Trukhanov.

Potrivit acestuia, Johnson a fost primul britanic care a primit titlul de cetățean de onoare al Odesei în întreaga istorie a existenței acesteia, începând cu 1862. De asemenea, primarul i-a mulțumit premierului britanic pentru ajutorul financiar și pentru arme.

În luna mai, primarul orașului ucrainean Vasilkov din regiunea Kiev, Natalya Balasinovici , a anunțat că autoritățile locale au decis să numească digul după premierul britanic Boris Johnson, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..