August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Val de tragedii la scăldat. Un tânăr a dispărut sub ape încercând să-și salveze sora care a alunecat

0 0
1 min read
0 0
Read Time:42 Second

Două incidente la scăldat s-au petrecut sâmbătă, în urma cărora cel puțin un adolescent și-a pierdut viața. Evenimentele s-au petrecut în Neamț și Ialomița, pe fondul temperaturilor caniculare și a dorinței tinerilor de a se scălda, scrie digi24.ro

Un băiat de aproximativ 15 ani a fost dat dispărut sâmbătă, în timp ce se scălda într-o baltă artificială din localitatea Bărcăneşti, Ialomița. El a fost găsit de o echipă de pompieri, care a intervenit cu o barcă pneumatică.

La locul evenimentului, în sprijin au intervenit un echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti, o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, precum şi un elicopter SMURD Bucureşti.

În ciuda manevrelor de resuscitare, adolescentul a fost declarat decedat de echipajul elicopterului SMURD Bucureşti, sosit la locul intervenţiei, informează ISU Ialomiţa, potrivit Agerpres.

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..