August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Apple va facilita plata automată a combustibilului prin CarPlay

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

O nouă metodă de a scăpa de statul la coadă va apărea pe piață la sfârșitul acestui an. Astfel, posesorii maşinilor compatibile cu CarPlay vor putea folosi sistemul dezvoltat de Apple pentru a plăti combustibilul cu care au alimentat maşina de la bordul acesteia, scrie news.ro

 

 

 

Apple pregăteşte lansarea unui update major pentru CarPlay, care va oferi un număr semnificativ de noutăţi, majoritatea dintre acestea prezentate la WWDC, precum posibilitatea reglării temperaturii.

Însă, ceea ce Apple nu a menţionat la WWDC este că lucrează la un sistem de plată a combustibilului prin intermediul CarPlay. În loc de a merge în benzinărie, a sta la coadă şi a plăti cu cardul, plata va putea fi făcută prin CarPlay.

Pentru această facilitate va fi necesar suportul benzinăriilor, însă, dornice să atragă cât mai mulţi clienţi, adoptarea CarPlay de către acestea nu va fi o problemă. Deja, HF Sinclair, care deţine în jur de 1.600 de staţii de alimentare în SUA, a anunţat că lucrează la integrarea cu CarPlay.

Va fi necesară instalarea aplicaţiei uneia sau mai multe companii de combustibil, cu care va fi realizată atât localizarea staţiilor, cât şi plata propriu-zisă. Cu cardul salvat în aplicaţie, plata va fi făcută automat după alimentare, utilizatorul trebuind doar să o aprobe.

Deşi, deocamdată, Apple nu taxează companiile de combustibil sau producătorii auto pentru CarPlay, compania americană va accesa o nouă piaţă imensă, de sute de milioane de clienţi, conform estimărilor analiştilor, de unde va găsi, cu siguranţă, o modalitate de a câştiga bani, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..