August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lovitură dură pentru toți șoferii români! Se vor da amenzi uriașe

0 0
1 min read
0 0
Read Time:21 Second

Vești IMPORTANTE! Toți șoferii ar putea fi sancționați în cazul în care nu vor fi în regulă cu aceste documente. Conducătorii auto care vor încălca noile reguli riscă să primească amenzi URIAȘE de mii de lei din partea autorităților.

De REȚINUT! Până acum, amenda pentru această greșeală era nesemnificativă pentru anumite categorii… Citește mai multe AICI și vezi ce faptă poate aduce șoferilor amenzi de mii de lei...

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..