August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Kremlinul reacționează la mesajul trimis de Zelenski lui Putin prin președintele Indoneziei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Kremlinul a comentat declarațiile privind transmiterea unui mesaj către președintele rus Vladimir Putin din partea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în timpul discuțiilor la nivel înalt ruso-indoneziene, explicând că nu este vorba despre un mesaj scris, scrie stiripesurse.ro

“Pot spune următoarele: nu vorbim despre un fel de mesaj scris. Acesta este singurul lucru pe care pot să vi-l spun”, a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presă al șefului statului rus, în fața jurnaliștilor, potrivit agenției Interfax.

El nu a explicat dacă este vorba despre un mesaj oral.

Cu o zi înainte, pe 30 iunie, președintele indonezian Joko Widodo a anunțat că i-a transmis lui Putin un mesaj din partea lui Zelenski.

“I-am transmis mesajul președintelui Zelenski președintelui Putin și mi-am exprimat disponibilitatea de a stabili o comunicare între cei doi lideri”, a declarat Widodo în urma discuțiilor ruso-indoneziene.

Potrivit acestuia, este important să se promoveze o soluționare pașnică și să se deschidă un dialog între Rusia și Ucraina, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..