August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful diplomației ucrainene, Dmitro Kuleba, salută poziţia lucidă a Alianței Nord-Atlantice asupra Rusiei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Șeful diplomaţiei ucrainene Dmitro Kuleba, a transmis într-un mesaj pe Twitter că salută poziţia lucidă a Alianței Nord-Atlantice asupra Rusiei și că NATO a demonstrat că poate să ia decizii dificile, dar esenţiale, scrie agerpres.ro

 

 

 

“Astăzi, la Madrid, NATO a demonstrat că poate să ia decizii dificile, dar esenţiale”, şi-a exprimat mulţumirea pe Twitter şeful diplomaţiei ucrainene Dmitro Kuleba, salutând “poziţia lucidă” a organizaţiei asupra Rusiei şi “poziţia sa puternică” asupra Ucrainei, care “va contribui la protejarea securităţii şi stabilităţii euro-atlantice”.

Noul concept strategic adoptat miercuri de liderii statelor membre ale NATO, la summitul lor de la Madrid, cataloghează Rusia drept ”cea mai semnificativă şi directă ameninţare” pentru NATO. Conform acestui nou concept strategic, valabil pentru următorii zece ani, NATO nu mai vede Rusia ca pe un partener strategic, dar Alianţa ”nu caută confruntarea şi nu reprezintă o ameninţare” pentru Rusia.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a spus miercuri liderilor statelor NATO că ţara sa are nevoie de mai multe arme şi de bani, circa 5 miliarde de dolari pe lună, pentru a se apăra în faţa agresiunii Rusiei, el susţinând că ambiţiile Moscovei nu se opresc la Ucraina, transmite AGERPRES

 

sursa foto – bzi.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..