August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primăria comunei Butimanu va organiza acțiuni specifice de limitare și combatere a focarelor de țânțari de pe raza comunei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:18 Second
ANUNȚ DEZINSECȚIE !
Rugăm cetățenii să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor, în timp ce acestea pulverizează soluții de combatere a țânțarilor și larvele acestora, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.
Crescătorii de albine sunt rugați, ca în perioada menționată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..