August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Descinderi în trei județe: poliția a destructurat un grup infracțional care a furat sute de tone de îngrășăminte chimice

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Un grup infracţional organizat, format din angajaţi ai unei firme din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale, suspectaţi de sustragerea a 500 tone de uree, în valoare de 1,3 milioane lei, a fost destructurat de poliţişti, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, conform stiripesurse.ro

Anchetatorii au dispus în acest caz efectuarea a 13 percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Brăila.

“Astăzi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane – angajaţi ai unei societăţi comerciale din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale – ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magaziile respectivei societăţi comerciale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei. Suportul a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Ialomiţa şi Brăila, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Tomis” Constanţa.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..