August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un autoturism de lux a luat foc în timp ce se afla în parcare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:31 Second

Un autoturism a luat foc, în urmă cu puțin timp, pe strada Decebal din municipiul Giurgiu. Mașina are parcată lângă bloc în momentul în care vecinii proprietarului au văzut fum ieșind de la motor și l-au anunțat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp,
cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare.

Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la compartimentul motor și au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă și la celelalte autoturisme parcate în apropiere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..