August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Turcia susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO, anunţă preşedintele finlandez Niinisto

0 0
1 min read
0 0
Read Time:33 Second

Vești bune după prima zi a summitului Alianţei Nord-Atlantice din capitala spaniolă, Madrid. Preşedintele finlandez Sauli Niinisto a susținut că Turcia a fost de acord să sprijine aderarea comună a Finlandei şi Suediei la NATO.

 

 

 

Liderul finlandez Niinisto a spus că decizia a venit după ce cele trei ţări au semnat un memorandum comun care subliniază angajamentul ”de a-şi extinde sprijinul deplin împotriva ameninţărilor la adresa securităţii celeilalte (n.r. ţări)”.

”Paşii concreţi ai aderării noastre la NATO vor fi conveniţi de aliaţii NATO în următoarele două zile, dar această decizie este acum iminentă”, a conchis el, conform news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..