August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Senatorul Robert Cazanciuc, despre acuzațiile privind plagiatul lui Nicolae Ciucă

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, în privinţa plagiatului premierului Nicolae Ciucă, că suntem în aceeaşi paradigmă în care ne află de mult timp şi anume, dacă o decizie nu convine cuiva, este o decizie care a fost forţată, scrie news.ro

 

 

 

”Suntem în aceeaşi paradigmă în care ne află de mult timp şi anume, dacă o decizie nu convine cuiva, este o decizie care a fost forţată. Păi nu avem încredere în judecători? De ce nu am avea încredere?”, a spus senatorul PSD.

El a precizat: ”Această metodă coperta sună mai degrabă a roman poliţist, nu am auzit de ea.Am citit articolele din presă, acest sistem de repartizare aleatorie a dosarelor, adică să nu ajungă la unul sau la altul, a fost o condiţie pentru ca România să închidă capitolul pe justiţie, încă din 2004. Eu nu ştiu pe cineva vreodată, care să spună că există o modalitate de manipulare, eu ştiu că acest sistem este extrem de securizat. (..) Sigur, discutăm de sisteme informatice unde se pot produce erori, însă una e eroarea tehnică şi alta e să spui că cineva a manipulat sistemul de repartizare aleatorie, ca să ajungă dosarul la cineva. Eu nu cred aşa ceva.

Eu cred că ar fi serios ca cineva să analizeze eventual soluţia dată de acest judecător şi să vadă dacă soluţia este corectă sau nu, nu ştiu cine ar putea să facă acest lucru dar cred că jurişti decenţi, de bun simţ, ar putea să analizeze. Să acuzi pe cineva că e prieten cu altcineva doar pentru că soluţia nu îşi convine nu cred că se numeşte stat de drept, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..