August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Grupul rus de hackeri Killnet continuă atacurile cibernetice asupra Lituaniei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Grupul rus de hackeri Killnet anunţă că va continua atacul cibernetic major asupra Lituaniei. Această decizie vine după ce oficialii de la Vilnius au interzis tranzitul unor mărfuri sancţionate de Uniunea Europeană către exclava rusă Kaliningrad, scrie news.ro

 

 

 

Premierul Lituaniei, Ingrida Simonyte, a declarat că instituţiile guvernamentale lucrează 24 de ore pe zi pentru a ”remedia problemele pe măsură ce sunt găsite”.

”Acesta nu este primul atac. Am experimentat multe atacuri cibernetice începând cu 24 februarie”, a spus ea, referindu-se la ziua în care Rusia şi-a lansat invazia în Ucraina.

Atacurile anterioare au inclus scanare intensă pentru vulnerabilităţi în computerele guvernamentale, a mai spus premierul.

Şeful Uniunii Europene pentru politică externă, Josep Borrell, a declarat săptămâna trecută că Lituania ”aplică doar sancţiunile Uniunii Europene” cu privire la interzicerea transportului anumitor mărfuri către Kaliningrad şi nu a luat nicio decizie unilaterală, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..