August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

EXPLOZIV! “PERFECTA” GILIA CLAUDIȚA A FOST PRINSĂ TURNÂND… !!!

1 0
2 min read
1 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

O fotografie face cât o mie de cuvinte!

Văzând fotografiile recente ale Doamnei “Perfecta” județului Gilia Claudia, un cetățean se întreba:
“Ce recomandă o doamnă într-o funcție de demnitate publică cum este cea de prefect al județului?!?
Tot el își răspundea:
“Munca și talentul!” Citând din seria BD…


Stimata doamnă este o persoană foarte ocupată, în afara timpului când se delectează pe telefon cu jocul Candy Crash, are în total 4 locuri de muncă, după cum urmează:
– prefect al județului Dâmbovița ( program 8-16 de regula și 24 din 24 pe recepție…)
– conferențiar universitar la Facultatea de Drept (în afara orelor de program pentru că altfel legea nu permite…)
– Director departament de științe administrative în cadrul Facultății de Drept din Universitatea Valahia Târgoviște; (tot în afara orelor de program…pe aceleași criterii de mai sus…)
– turnătoare … de betoane la canciog…să fie cu noroc…pe unde se poate… și este invitată…
Având în vedere și luând în considerație capacitățile domniei sale, ne gândim cum își poate împărți programul și așa foarte încărcat, de a avut timp să meargă deunăzi și sus la Padina, în timpul programului de lucru se pare, cu mașina instituției se pare de asemenea, pentru a participa la sfințirea fundației unui viitor hotel de 5 stele ce urmează a fi perla Padinei când va fi gata.
Simțindu-se binecuvântată, nu s-a sfiit să presteze și munca voluntara (turnat beton cu canciog) la fundația respectivului hotel, participând cu bucurie și la masa îmbelșugată oferită de omul de afaceri pentru toți membrii prezenți.

“Prestatia domniei sale la ctitoria viitorului hotel, va feri lucrarea de urgia naturii si va aduce noroc de bani proprietarilor!!!”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..