August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Apa potabilă va fi raţionalizată în mai multe localități din Arad din cauza secetei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Compania de Apă Arad va raţionaliza apa în mai multe localităţi din județ, în următoarele zile, în care se anunţă temperaturi foarte ridicate. Din cauza secetei prelungite, autoritățile locale au lansat și un apel către populaţie, să folosească apa cu responsabilitate, scrie digi24.ro

Apa potabilă va fi raţionalizată, începând de miercuri, în localităţile Gurba, Şicula şi Chereluş. În aceste zile, furnizarea va fi întreruptă în intervalul orar 09:00 – 12:00 şi 18:00- 21:00 “pentru refacerea rezervei de apă, în condiţii de secetă accentuată”.

“Compania de Apă Arad reaminteşte utilizatorilor că, în special în perioadele secetoase, apa trebuie folosită cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer. Folosirea apei în alte scopuri duce la o creştere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă iar acest lucru poate determina dificultăţi în asigurarea unui nivel de apă care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal”, a transmis compania, potrivit Agerpres.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o atenţionare meteo cod galben de caniculă şi disconfort termic accentuat pentru patru judeţe din vestul ţării: Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş. Temperaturile maxime vor fi de 35 – 36 de grade, iar în zilele următoare, până vineri, valul de căldură va cuprinde toată ţara, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..