August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

USR se dezintegrează: încă trei deputați sar în barca lui Dacian Cioloș

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

USR se dezintegrează și pierde mult din forța parlamentară, după ce Dacian Cioloș a pornit la drum cu noul partid și culege tot mai mulți oameni din USR, scrie stiripesurse.ro

 

În această dimineață, deputatul Andrei Lupu și fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, au demisionat din USR și au plecat la REPER.

Câteva ore mai târziu, alți trei deputați au demisionat din USR. Este vorba despre Oana Cambera, deputat de Ilfov, Cristian-Paul Ichim, deputat de Bacău, și Daniel Toda, deputat de Timiș.

USR are probleme majore în Parlament. Aceștia au rămas cu doar 46 de deputați și nu mai pot contesta legile la Curtea Constituțională, una dintre principalele arme ale opoziției.

În acest moment, USR trebuie să negocieze cu alte partide pentru semnături, cel mai la îndemână fiind Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban. Cei de la USR vor evita să apeleze la foștii colegi plecați în REPER pentru a nu-i valida politic pe aceștia, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..