August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șase polițiști, omorâți într-un atac armat. Atacatorii au deschis focul din mașini blindate: „Erau mai mulţi decât colegii noştri”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Şase poliţişti au fost ucişi duminică în nordul Mexicului, după ce au fost atacaţi de bărbaţi înarmaţi aflaţi în vehicule blindate, au anunţat autorităţile statului Nuevo Leon, afectat de violenţe recurente legate de traficul de droguri, relatează ziare.com

Atacul a avut loc la miezul nopţii, când agenţi ai Forţei civile au fost vizaţi de bărbaţi neidentificaţi, puternic înarmaţi la bordul unor vehicule blindate” şi care erau mai mulţi decât colegii noştri”, a indicat Secretariatul de Stat pentru Securitate într-un comunicat postat pe Facebook.

Ads
Şase poliţişti au fost ucişi şi patru răniţi, se arată în comunicat, care nu precizează dacă agresorii aparţineau uneia dintre organizaţiile criminale care activează în această regiune de la graniţa cu Statele Unite.

Mexicul este lovit de o spirală de violenţe care s-au soldat cu aproximativ 340.000 de morţi – cele mai multe atribuite crimei organizate – din 2006, când a fost lansată o controversată ofensivă militară antidrog, scrie ziare.com

 

sursa foto – ziare.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..