August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

EXPLOZIV!!! VIDEO Nicolae Ciucă anunță o compensare de 50 de bani pe litru la carburanți. Măsura se va aplica timp de 3 luni. Un cățel din Dâmbovița își bagă …în el de ajutor și trece pe …ELECTRIC DANCE!!!

1 0
1 min read
1 0
Read Time:46 Second

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni. Jumătate din această sumă va fi decontată de la buget, adica 25 de bani. Compensarea se va aplica direct la pompă și va apărea și pe bonul fiscal.
“Măsura a fost adoptată și de alte țări, implică atât responsabilitatea guvernului, cât și a companiilor din industria petrolieră. Jumătate din această reducere va fi decontată de către stat”, a spus Ciucă.


El a precizat că această decizie a fost luată „pentru ca cetăţenii români şi firmele să plătească mai puţin pentru carburant”.


Auzind aceasta veste MARE, un catel din Dâmbovita a zis ca isi bagă ….în el de ajutor si trece pe ELECTRIC DANCE!!!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..