June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: România va fi alături de Moldova și Ucraina în parcursul lor european

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Marcel Ciolacu a reacționat pe Twitter după ce Moldova și Ucraina au primit statutul de state candidate la aderarea la UE. Președintele Camerei Deputaților spune că „România le va fi alături în parcursul european, deoarece stabilitatea și dezvoltarea întregii regiuni depind de eforturile noastre comune”, scriu digi24.ro

„Decizie istorică pentru Republica Moldova și Ucraina. Consiliul European a aprobat statutul de țări candidate pentru aderarea la UE! Romania le va fi alături în parcursul european, deoarece stabilitatea și dezvoltarea întregii regiuni depind de eforturile noastre comune”, a scris președintele PSD pe Twitter.

Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la UE
Ucraina și Republica Moldova au primit statutul de țări candidate la aderarea la UE. Decizia „istorică” a fost luată în unanimitate joi seara de liderii UE, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi seara că prin acordarea statutului de candidat pentru Ucraina și Republica Moldova s-a schimbat paradigma lărgirii UE, iar politica de extindere a primit un nou implus, calificând decizia liderilor UE drept „un mare pas” și un demers istoric, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..