June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lupta pentru șefia USR: Contracandidatul lui Cătălin Drulă va fi ales la finalul lunii iunie

0 0
1 min read
0 0
Read Time:29 Second

Echipa ‘Curaj pentru România’ din interiorul USR îşi va desemna la finalul lunii iulie candidatul la alegerile pentru preşedinţia partidului, scrie stiripesurse.ro

Cei trei concurenți sunt deputații Mihai Polițeanu și Cătălin Teniță, precum și primarul Brașovului, Allen Coliban. Votul va avea loc pe data de 30 iunie, în sistem electronic. Câștigătorul îl va înfrunta în Congresul USR pe Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor și actual lider interimar al formațiunii.

 

Congresul USR pentru alegerea noului președinte va avea loc pe 16 iulie, după demisia lui Dacian Cioloș din fruntea partidului.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..