June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victoriile lui Popovici scot mizeria la suprafață – Daniel Ghiță dezvăluie cum sunt sifonați banii care ar trebui să ajungă la sportivi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Victoriile lui David Popovici la Campionatul Mondial au umplut România de mândrie, dar scot la iveală și lucruri revoltătoare. Daniel Ghiță acuză că banii care ar trebui să ajungă la sportivi sub formă de premii sau sume efective pentru costurile cu pregătirea fizică și nutriția sunt sifonate de federații, scrie stiripesurse.ro

 

 

“Felicitări, Eduard Novak! Sportivii de performanță ( doar cei români !) sunt pentru Dvs niște cârpe? Câti bani ai luat să ne umilești sportivii români ? Pe banii românilor. De ce nu primesc sportivii de performanța ajutor ? Asigurare de sănătate, o indemnizație, sala de sport gratis, etc. Așa cum primesc în alte tari. Zero susținere pentru sportivi. Cunosc combinațiile din sport. Banii ajung la federații, care niciodată nu ajung la sportivi.

 

Cu ceva ani in urmă au venit la mine cu oferta să candidez pe funcția de președinte la federația de kickbox.

Când au auzit ce doream eu să fac: toți banii să ajungă la sportivi, sala de sport gratis,asigurare de sănătate gratis, terapie gratis, un salar minim pe economie, echipamente, competiții, sprijin financiar pentru toti sportivi am primit răspuns : nu se poate! Nu e nimeni de acord cu așa ceva! Cum ? Să nu luam noi banii si să ajungă TOȚI la sportivi ? Ești nebun ? Multa ipocrizie, hoție din bani publici, care ajung la antrenori, federații, doar 10% ajung la sportivi.

Nu voi uita niciodata, sotia antrenorului meu ( care nu m-a învățat nimic) m-a dezbracat in aeroport de trening, adidași, ce îi primisem cadou unde am luptat! Mă bucuram si eu de niște nimicuri, trening si niste amărâți de adidasi. Ce bani îmi dădeau, deși vedeam cât s-a încasat premiul! Ați distrus și sportul românesc! Adevărații ambasadori ai României!

Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..