June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O șoferiță cu permis de conducere de doar o lună, prinsă de polițiști gonind cu aproape 200 de km/h

0 0
1 min read
0 0
Read Time:41 Second

O șoferiță care a obținut recent carnetul de șofer a fost prinsă gonind pe autostradă. Aparatul polițiștilor a înregistrat-o în timp ce conducea cu 197 de kilometri pe oră.

Femeia avea permis de numai o lună.

Acum, șoferița riscă o amendă de până la 2.900 de lei și suspendarea permisului timp de trei luni.

“Din păcate, și-a pierdut șansa pentru monopost!

Tânără și proaspătă conducătoare auto (doar o lună) a călcat prea tare pedala de accelerație.

Colegii noștri de la Brigada Autostrăzi, vigilenți ca de obicei, au considerat că era necesar un pitstop, pentru penalizare.

Glumă, glumă… Dar cu o asemenea viteză de deplasare, începător fiind, care ar fi fost viteza de reacție într-o situație neplăcută?

Altfel vorbind, am oferit timp de reflectare! Conduceți regulamentar, OAMENI BUNI!”, a transmis Poliția Română pe facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..