June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

EXPLOZIV! DOSAR PENAL PENTRU SENATORUL USR DRAGOȘ POPESCU zis PÂRÂCIOSUL!!!Sau “Hotul care striga Hotii despre HORECA!”

1 0
2 min read
1 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Update:
Pe cale de consecință a demersurilor făcute, senatorul USR DRAGOS POPESCU “PÂRÂCIOSUL” și-a înaintat demisia din partidul USR, trecând la Partidul … REPER…condus de Cioloș Dacian, partid ce se doreste un REPER in politica romaneasca, care se pare ca nu are o problemă cu cei care încalcă legea…cu oamenI precum PARACIOSUL nostru Dambovitean….va fi chiar un REPER…de…ASA NU!!!

 

 

“HOTUL CARE STRIGA HOTII DESPRE HORECA” pe timp de pandemie, sau cel supranumit  “Pârâciosul  din Târgoviste”, se pare ca este acum Pârât! ….chiar de cei de la USR sub steagul cărora se afisa din postura de AVERTIZOR DE INTEGRITATE!

Surse din interiorul USR ne informează că senatorul USR Popescu Dragos zis PÂRÂCIOSUL are probleme mari cu legea și cu colegii domniei sale, care i-au făcut deja se pare mai multe plângeri penale la instituțiile statului și au propus excluderea sa din USR.

” Pentru sedinta de maine a BL Târgoviște solicit includerea pe ordinea de zi si a punctului: excluderea din USR a senatorului Popescu Dragos.

Motive
1. In Curiculum Vitae a mintit ca are o activitate de peste 20 de ani in domeniul geologie.(fals în declarații)

2. In declaratia de avere a declarat ( fals în declarații ), venituri din salariu cu minim pe Economie.
Cu toate acestea figureaza cu mai multe conturi in euro si lei, de ordinul zecilor de mii, care nu pot sa fie obtinute din economii ale salariului minim. Singura explicatie este evaziunea fiscala .( dosar penal).

3. De asemenea a imprumutat partidul cu peste 70.000 de lei ca sa ajunga senator. Acesti bani nu au o Sursa transparenta. (Fals și uz de fals).

4. A intreprins actiuni de intimidare a HoReCa in Targoviste, si national, fara acordul conducerii partidului, fapt ce a adus prejudicii imense de imagine USR PLUS Targoviste si national.

➕Ne cerem scuze simpatizantilor si votantilor nostri pentru ca am promovat asemenea NONVALOARE.

USR-PLUS NU TOLEREAZA IMPOSTURA, DE ACEEA VA LUA TOATE MĂSURILE PE LINIE DE PARTID ȘI LEGALE PENTRU EXCLUDEREA DIN PARTID ȘI TRAGEREA LA RĂSPUNDERE PENALĂ A ACESTUIA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!!!

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..