June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Evenimente în orașul TITU – ‘Pe urmele valorilor culturale românești’ și ‘Drapelul, emblema națională a României’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

Vineri, 24 iunie 2022, începând cu ora 9 :00, Primăria Orașului Titu vă invită la Evenimentul: “Pe urmele valorilor culturale românești”, ce cuprinde două teme:”Titu poartă IE” – Ediția a X-a, dedicat Zilei Universale a Iei și “Drapelul, emblema națională a României” – Ediția a VII-a, dedicat Zilei Naționale a Drapelului, organizat de Biblioteca Orășenească Titu și Casa de Cultură Titu, cu sprijinul Primăriei Orașului Titu și a Consiliului Local Titu, având a parteneri: liceele, școlile și grădinițele din oraș.

Din program: moment artistic susținut de Ansamblul Trandafir Dâmbovițean al Casei de Cultură Titu și Grupul Vocal Art Titu al Bibliotecii Orășenești Titu.

Momentul se va finalizeaza cu parada Iilor și a Drapelului.
Îmbrăcați ia, purtați drapelul cu sfințenie și haideți să sărbătorim împreună, cele mai frumoase evenimente de peste an!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..