June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

COD GALBEN în județul Dâmbovița de descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și vijelii

0 0
1 min read
0 0
Read Time:18 Second

Administrația Națională de Meteorologie a transmis un nou avertisment de vreme rea în rumătoarele ore, ce vizează județul Dâmbovița.

Atenționare meteo  “COD GALBEN”, valabilă astăzi în intervalul orar 11.00- 21.00 în județul Dâmbovița pentru intensificări ale vântului, instabilitate atmosferică temporar accentuată, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..