June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat a anunțat că a amplasat mai multe bombe în zone comerciale din București. Alertele s-au dovedit a fi false

0 0
1 min read
0 0
Read Time:38 Second

Un bărbat a sunat duminică la poliție și a anunțat că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București. În urma verificărilor, s-a dovedit că alertele erau false, scrie digi24.ro

 

Alertă cu bombă la un centrul comercial din Sectorul 1 al Capitalei – un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală și a spus că a pus o bombă în incinta unui mall, a anunțat  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Oamenii au fost evacuați  din mall-ul respectiv.

Controlul pirotehnic de la complexul comercial din Sectorul 2 s-a finalizat, iar experții au constatat că și această alertă a fost falsă.

 

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..