July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pasajul Unirii, cel mai circulat din București, a fost închis

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Pasajul Unirii din Capitală a fost închis. A intrat în reabilitare până la începutul lunii septembrie, timp în care șoferii vor fi nevoiți să folosească rute alternative sau să circule pe deasupra. Pasajul Unirii este cel mai circulat pasaj din București – zilnic, aproximativ 60.000 de mașini trec pe acolo, scrie digi24.ro

 

Categoric o să fie dezastru.

-O să fie extrem de aglomerat. Nu vreau să îmi imaginez, sincer. Cred că nici nu o să o mai ia lumea prin centru.

Având în vedere că lucrează pentru îmbunătățire, putem rezista perioada asta de lucrări.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: Principalele lucrări se vor face la aceste plăci care de-a lungul timpului au început să se desprindă și să reprezinte un adevărat pericol pentru șoferi.

Pasajul Unirii va fi închis până la începutul lunii septembrie, timp în care muncitorii vor munci atât ziua, cât și noaptea.

Pasajul Unirii, lung de 800 de metri, a fost inaugurat în 1987. În 2017, o expertiză tehnică a arătat că se află într-o stare avansată de degradare. Primăria Sectorului 4 a preluat de la Primăria Generală, la începutul acestui an, administrarea pasajului și a alocat 53 de milioane de lei lucrărilor de reparații, scrie digi24.ro

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..