June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mobilitate urbană. Clubul de mobilitate Smarty deschide înscrierile în platforma de transport pentru șoferii de taxi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Românii vor avea în curând la dispoziție o aplicație nouă pentru a comanda o mașină și a plăti cursa cu cash, card sau criptomonedă, scrie biziday.ro

Clubul de mobilitate Smarty anunță că deschide înscrierile în platformă pentru șoferii de taxi din România. Aceștia vor putea prelua comenzile pasagerilor în urma trecerii printr-un proces de verificare și validare. Pentru a asigura un serviciu calitativ pasagerilor, toți șoferii vor fi acceptatori de plată cu card sau criptomonedă și vor beneficia de un sistem modern de încasare a contravalorii curselor.

Smarty este un startup românesc care aduce in piață conceptul MaaS (Mobility as a Service) sub formă de club de mobilitate, în care pasagerii vor avea la dispoziție transportul multimodal cu taxi, trotinete, biciclete, mașini electrice, și în care comunitatea participă activ la dezvoltarea rețelei de transport cu propriile dispozitive. Trotinescu, serviciu prezent în platformă și încă nelansat, va da posibilitatea persoanelor fizice și companiilor să pună pe stradă propria flotă de trotinete sau biciclete pentru a fi închiriate prin intermediul platformei. De asemenea, compania are în vedere extinderea pe segmentul de închiriere a mașinilor fără șofer.

Alexandru Dumitru, reprezentantul companiei Smarty Ride Tech SRL care a dezvoltat platforma, declara: “Este un moment bun pentru apariția unei aplicații moderne, care să suplinească posibila dispariție a altor platforme de transport din piață. Credem că tehnologia poate face casă bună cu experiența șoferilor de taxi și poate transforma radical industria de taxi din România, într-un moment în care se simte nevoia acută. Cererea zilnică din ce în ce mai crescută de mobilitate urbană determină apariția de noi tehnologii și soluții pentru deplasare și vrem ca Smarty să fie un one-stop-shop pentru nevoia de transport a oamenilor.”

Pasagerii care doresc să încerce Smarty pot descărca aplicația disponibilă pe terminalele cu Android și iOS, prin intermediul Google Play (click aici) și App Store (click aici).

Șoferii se pot înscrie în platformă descărcând pe telefoanele cu Android aplicația “Smarty pentru șoferi” de pe Google Play sau accesând direct link-ul: bit.ly/3LoMPUM, scrie biziday.ro

Mai multe informații despre Smarty puteți găsi pe site-ul www.smarty-app.com

 

sursa foto – biziday.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..