June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Trafic dat peste cap la aeroportul din Bruxelles. Sunt estimate întârzieri uriașe

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Toți pasagerii care urmează să plece luni de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles au fost anunțați că vor avea zborurile modificate sau anulate. Aproape tot personalul de la securitate a anunțat că va intra în grevă, ceea ce înseamnă că nici controlul pasagerilor și nici cel al bagajelor nu va putea fi făcut, scrie digi24.ro

Sunt estimate întârzieri uriașe – de până la opt ore.

Călătorii care nu-și pot anula zborurile sunt sfătuiți să vină doar cu bagaje de mână și să fie atenți la schimbări de ultimă oră.

O companie aeriană belgiană a anulat deja jumătate dintre zboruri, iar un tur-operator german a mutat inclusiv zboruri transatlantice pe aeroporturi mai mici din jurul Bruxelles.

Specialiștii avertizau la începutul acestei luni că în vara lui 2022, prima de relativă normalitate după pandemie, transportul – în special cel aerian – va deveni un coșmar, din mai multe motive, dar cauza principală va fi legată de personalul companiilor. Zilele trecute, de pildă, a fost haos pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai mari din Europa. Mormane de bagaje au rămas în fața unuia dintre terminale, pentru că nu erau suficienți angajați care să le manevreze, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..