July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tinerii au experimentat efectele drogurilor, cu ajutorul unor ochelari speciali ai Agenției Antidrog

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

17 ani este vârsta la care încep cei mai mulți tineri să se drogheze. Ca să îi descurajeze, specialiștii de la Agenția Națională Antidrog au ieșit în stradă și i-au provocat pe tineri să experimenteze efectele drogurilor cu ajutorul unor ochelari speciali. În acest mod, toți au văzut cum e să mergi “pe șapte cărări” și să nu-ți mai poți controla reacțiile, scrie digi24.ro

 

 

Odată cu venirea sezonului estival polițiștii de la Agenția Națională Antidrog au ieșt pe stradă pentru a-i informa pe tineri despre efectele pe care le pot avea substanțele interzise.

Daniela Georgescu – Agenția Națională Antidrog: “Ne orientăm către întreaga populație. Suntem pregătiți să discutăm cu adolescenții și tinerii despre riscurile consumului de droguri, dar și cu părinții despre modalități de prevenire, despre îmbunătățirea stilului de comunicare cu copiii, despre controlul anturajului.”

Cei mai curioși au și experimentat efectul drogurilor: virtual, prin intermediul unor ochelari care simulează acest lucru.

– Wow.
– Cum te simți?
– Amețit.
– Încearcă să faci câțiva pași.
– Merg drept? Nu-mi dau seama. Nu merg drept, așa-i? Nu-i nimic în față de care să mă lovesc.

– Cum ar fi să te urci la volan sau pe bicicletă așa?
– Clar nu. Ferească Dumnezeu. Mi se pare cea mai inconștientă chestie pe care poți să o faci.
– Câți sunt? Că eu văd unul aici, unul aici. Mă simt ca la Oscar pentru că văd multe camere pe mine nu doar una.

Se estimează că aproximativ 83 de milioane de adulți din Uniunea Europeană au consumat măcar o dată un drog ilegal, arată un raport al Observatorului European pentru Droguri și Toxicomanie, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..