June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Valeriu Stoica, despre președintele Iohannis: A fost o mare speranță, dar cred că speranța a fost formulată greșit

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Valeriu Stoica, a susținut în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi24, că preşedintele Klaus Iohannis a fost văzut ca o mare speranţă, însă speranţa a fost formulată greşit de către români, scrie news.ro

 

 

 

„Dacă Iliescu a fost preşedintele trecutului, dacă Emil Constantinescu a fost cel care a schimbat trendul politic şi economic în România (…), dacă Traian Băsescu a fost preşedintele jucător cu un rol foarte important în obiectivele externe şi cu un rol foarte important în politica economică a României (…), Klaus Iohannis a fost o mare speranţă, dar cred că speranţa a fost formulată greşit. Românii, în momentul în care l-au ales în primul mandat, nu cred că au avut o speranţă care se numea Klaus Iohannis, au avut o speranţă că se va putea schimba ceva în România, că va fi posibilă o variantă nemţească.

Între timp s-a văzut că preşedintele Iohannis e nu doar nejucător, dar este absent de cele mai multe ori. Dintr-un punct de vedere, această absenţă a fost mai bună decât o prezenţă dăunătoare. Numai că un preşedinte nu trebuie să fie bun prin absenţa nedăunătoare, trebuie să fie bun prin prezenţa folositoare, prin prezenţa benefică. Aici cred că speranţele nu au fost împlinite, dar repet, nu au fost speranţe puse în el, îmi dau seama că în acel moment se spera într-un miracol, or miracole în politică nu sunt posibile”, a afirmat Valeriu Stoica sâmbătă, la Digi 24.

Fostul lider liberal mai spune că Iohannis „a dat impresia de stabilitate” în cele două mandate ale sale, el subliniind că stabilitatea trebuie „folosită pentru a crea ceva”.

În ceea ce priveşte viitorul politic al lui Klaus Iohannis după 2024, Valeriu Stoica este de părere că „ar fi o mare eroare” ca acesta să rămână în politica internă, Stoica dând exemplul predecesorilor lui Iohannis, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, rămaşi în politica internă însă fără a mai avea roluri relevante, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..