June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Nedoriți pe nicăieri, turiștii ruși sunt trimiși în vacanță în Siberia, pe o rută frecventată de Putin

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Autoritățile ruse din domeniul turismului încearcă să găsească soluții pentru acest sector după ce invazia rusească în Ucraina și sancțiunile ulterioare au dus la o limitare drastică a opțiunilor de călătorie ale turiștilor ruși. Rușii sunt îndemnați să călătorească pe o nouă „rută turistică” frecventată de Putin, scrie digi24.ro

 

Este de notorietate că dictatorul rus obișnuiește să își facă vacanțe foarte atent mediatizate în taigaua siberiană, acolo unde încearcă să proiecteze imaginea unei masculinități aspre.

Ruta „Vacanțe Siberiene”, creată de Agenția Rusă de Turism, se întinde pe mai bine de 1.200 de kilometri în regiunea Krasnoiarsk și în republicile Khakasia și Tuva, a spus șefa acestei agenții, Zarina Doguzova, joi, la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, așa-zisul „Davos rusesc”.

Primii turiști vor începe călătoria pe această rută cu mașina, din iulie. „Vacanța” ar trebui să dureze opt zile.

Este o rută absolut specială care nu are niciun echivalent. Combină peisaje incredibil de frumoase, etniile vibrante ale popoarelor siberiene și arteface unice – aurul scit, mormintele liderilor regatelor preistorice din zona râului Ienisei și siturile budiste din Tuva, scrie digi24.ro

 

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..