June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Federația Rusă trimite un număr mare de militari în orașul Severodonețk

0 0
1 min read
0 0
Read Time:47 Second

Guvernatorul regiunii Lugansk, Serhii Gaidai, a transmis că Rusia trimite un număr mare de militari la Severodoneţk din alte zone de luptă pentru a încerca să obţină controlul deplin asupra oraşului estic de pe linia frontului, scrie agerpres.ro

 

 

 

“Astăzi, mâine sau poimâine vor arunca în luptă toate trupele de rezervă pe care le au… Pentru că deja sunt atât de mulţi, au ajuns la o masă critică”, a declarat la televiziunea naţională guvernatorul regiunii Lugansk Serhii Gaidai.

El a mai spus că forţele ruse controlează mare parte, dar nu întreg oraşul Severodoneţk.

Mai devreme, el a anunţat pe Telegram că se dau lupte feroce în apropiere de Severodoneţk.

“În satele vecine, luptele sunt foarte dificile – la Toşkivska, Zolot. Ei încearcă să avanseze, dar eşuează”, a declarat el.

“Apărătorii noştri se luptă cu ruşii în toate direcţiile. Recent, ei au doborât un avion şi au făcut prizonieri”, a spus Gaidai, conform AGERPRES

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..