June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Acuzații grave la adresa lui Elon Musk! Tesla și SpaceX în ‘pericol’!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Omul care deține compania de maşini electrice Tesla şi compania de turism spaţial SpaceX , miliardarul Elon Musk, a fost dat în judecată pentru 258 de miliarde de dolari, de un investitor Dogecoin, care l-a acuzat că derulează o schemă piramidală pentru a sprijini criptomoneda, transmite news.ro

 

 

 

Într-o plângere depusă joi la tribunalul federal din Manhattan, reclamantul Keith Johnson i-a acuzat pe Musk, compania de maşini electrice Tesla şi compania de turism spaţial SpaceX de înşelătorie pentru că au promovat Dogecoin şi au crescut preţul criptomonedei, pentru ca apoi să lase preţul să scadă.

Musk este CEO atât al Tesla, cât şi al SpaceX.

”În 2019, pârâţii erau conştienţi că Dogecoin nu avea nicio valoare, însă au promovat-o pentru a profita de pe urma tranzacţionării acesteia”, se spune în plângere.

Reclamaţia mai afirmă că ”Musk şi-a folosit poziţia de cel mai bogat om din lume pentru a opera şi manipula schema piramidală Dogecoin pentru profit, expunere şi distracţie.”

Plângerea adună, de asemenea, comentariile lui Warren Buffett, Bill Gates şi ale altora, care pun la îndoială valoarea criptomonedei.

Tesla, SpaceX şi un avocat al lui Musk nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii, scrie news.ro

 

sursa foto -autolatest.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..