June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ucrainenii spun că au lovit remorcherul rus Vasili Bekh, care transporta soldați și rachete pe Insula Șerpilor

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Ucrainenii susțin că au lovit, vineri, un remorcher rusesc care transporta soldați și rachete antiaeriene spre Insula Șerpilor. Forțele navale ucrainene au scris pe rețelele sociale că au lovit remorcherul rus Vasili Bekh, scrie digi24.ro

 

Potrivit marinei ucrainene, nava era în proces de „transport de muniție, arme și personal al Flotei Mării Negre către Insula Șerpilor”.

Guvernatorul Odesei, Maksim Marchenko , a confirmat informația despre un atac reușit al ucrainenilor asupra unei nave rusești pe Telegram, potrivit The Guardian.

În această dimineață, în Marea Neagră, remorcherul Flotei Mării Negre „Vasili Bekh” a fost lovit de rachete în timp ce transporta muniție, arme, personal și rachete „TOR” pe Insula Șerpilor”, a scris Marchenko.

Potrivit The Guardian, un videoclip care surpinde momentul în care remorcherul rus este lovit de rachetele ucrainene a fost distribuit pe rețelele sociale, însă autenticitatea imaginilor nu a putut fi verificată, scrie digi24.ro

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..