June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Şlep în pericol de scufundare, pe braţul Sfântu Gheorghe, în apropiere de Murighiol

0 0
1 min read
0 0
Read Time:27 Second

Un şlep aflat pe braţul Sfântu Gheorghe al Dunării este în pericol de scufundare, a anunţat vineri seara Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, scrie digi24.ro

Şlepul se află în apropierea satului Murighiol, iar ISU Delta a trimis în zonă un echipaj format din patru subofiţeri cu o autospecială şi două motopompe.

„În acest moment se intervine pentru scoaterea apei din şlep cu şapte motopompe. Două sunt ale ISU Delta şi cinci ale persoanelor civile din zonă”, au mai precizat reprezentanţii ISU Delta, potrivit Agerpres.

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..