June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rusia taie legăturile cu Vestul: Europa a dispărut dintre priorităţile noastre

0 0
1 min read
0 0
Read Time:35 Second

Moscova a păstrat întotdeauna legătura atât cu Vestul, cât şi cu Estul, dar acum contactele cu Europa lipsesc dintre priorităţile Rusiei, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov într-un interviu televizat, conform stiripesurse.ro

 

„Întotdeauna am lucrat cu Vestul, Estul, Nordul şi Sudul. Din momentul în care Occidentul a întrerupt toate contactele, am lucrat în mod obiectiv cu Estul, ca şi până acum. Extindem contactele cu Estul, ca întotdeauna. Dar în termeni absoluţi, aceste contacte sunt în creştere, în timp ce în termeni relativi Europa a dispărut dintre priorităţile noastre, desigur”, a declarat Lavrov joi, într-un interviu pentru postul NTV, cu ocazia Forumului Economic Internaţional de la Sankt Petersburg.

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..